torstai 6. joulukuuta 2012

Elämyksestä teos

Viime lukukaudelta minulta jäi rästeiksi "Elämyksestä teos - kollaasi kankaista tai muista materiaaleista". En saanut työtä kevään aikana valmiiksi, vaikka ajatus olikin selkeänä mielessä ja muistikirjan sivuilla. Ohjeistuksessa kyllä mainittiin taustakangas, johon eri tekniikoin kiinnitetään erilaisia materiaaleja, mutta ohjeistuksethan ovat vain ohjeistuksia.

Olen muutamana vuonna osallistunut Väriä luonnosta -kasvivärjäyskurssille. Tuo kurssi on kesän kohokohta, kolme intensiivistä päivää luonnon keskellä, patojen poristessa ja värien monenkirjavaa loistoa ihaillessa. Tuo kurssi on aina elämys, vaikka sen on kokenut jo monesti. Halusin tehdä kollaasin tuosta elämyksestä.

Samoihin aikoihin kävin läpi kirjalaatikoitani. Monenlaista sieltä löytyykin ja koin pientä hengentuskaa löytäessäni paljon moniosaisia kirjoja. Kauniit kannet, tarinoita sisällä. Yhden kaksiosaisen kirjan valitsin kollaasini pohjaksi, sain kollaasilleni nimenkin sen suuremmitta vaivoitta. Heinäkuussa sain kollaasit valmiiksi, mutta ne unohtuivat kassin pohjalle käsityönurkkaukseeni. Nyt löysin ne ja on korkea aika esitellä ne myös blogissa.

Olosuhteiden oikkuja I & II

Olosuhteiden oikkuja I: keltaisia ja punaisia

Olosuhteiden oikkuja II: vihreitäMateriaalit: vanha kirja, koivunoksat, kasvivärjättyjä lankoja, liima.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti